HITELFELVÉTEL.COM 

A hitel szakértõje

 
  • Fõoldal
  • Hitelezés
  • Pályázatok
  • Kapcsolat
Google

Jelzáloghitel


Nagyobb összeget igényelne, és rendelkezik autóval vagy ingatlannal?

Mi segítünk Önnek !

Akár azonnali jelzáloghitelek a Hitelfelvétel.com-náljelzáloghitel A jelzáloghitel az egyik legelterjedtebb típusa a hiteleknek, mellyel elsõsorban magánszemélyek élnek.

A jelzálogjog szerint a zálogra jogosult személy magát a zálogtárgyat nem birtokolhatja, az az eredeti tulajdonos (a zálogkötelezett) kezében marad.

A zálogjogosult elismervényt kap a jelzálog fennállásáról, mellyel szükség esetén igényt tarthat a zálog tárgyára.

Ez az elismervény ingatlan esetében a tulajdoni lapon van jelezve, vagy gépjármûnél a forgalmi engedélyen.

A szabad felhasználású jelzáloghitelt igénybe vehetik magánszemélyek, egyéni vállalkozók, mezõgazdasági õstermelõk és az egyéb önálló tevékenységet végzõk.

A jelzáloghitel egy ingatlanfedezetû kölcsön, mely bármilyen célra igénybevehetõ, felhasználhatja gépkocsi vásárlásra, utazásra, drágább hitel kiváltására, stb.

Ennek a konstrukciónak a szabad felhasználású személyi kölcsönökkel szembeni elõnyei akkor mutatkoznak, ha nagyobb összegû hitelt szeretne felvenni.
A személyi kölcsönöknél továbbá a maximális futamidõ 6-8 év között mozog, míg az ingatlanfedezetû jelzáloghitel esetében a futamidõ akár 30 év is lehet.

A szabad felhasználású jelzáloghitelt igényelheti forint és deviza alapon.

A szabad felhasználású vállalkozói hitel gyors, egyszerûen elérhetõ, bármely gazdasági célra felhasználható finanszírozási megoldás.
Ez a hitelforma egy olyan, ingatlanfedezet mellett nyújtott, szabad-felhasználású konstrukció, amelyben a hitelintézet finanszírozási támogatást nyújt!

A szabad felhasználású vállalkozói hitelek futamideje általában rugalmas és választható, a maximális futamidõ rendszerint 15 év.

Számoljon Szabad felhasználású hitel kalkulátor programunk segítségével!

Kérjen ajánlatot: Hitel ajánlatkérõ programunk segítségével!

Kapcsolatfelvétel


Valid CSS!

Kulcsszófelhõ: hitel, jelzálog, jelzáloghitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, személyi kölcsön, vállalkozói hitel, szabad felhasználású vállalkozói hitel, ingatlanfedezet