+36 30 249-5311

dr.dicso@gmail.com

autóhitel

Autóhitel

Autót szeretne vásárolni, de nehezen igazodik ki a sokféle ajánlat között?

Nem tudja, milyen futamidőre, milyen feltételek mellett kössön hitelszerződést? Forint vagy deviza alapon? Casco-val vagy anélkül? Szeretne tisztán látni?

A Hitelfelvétel.com a megoldás az Ön számára!

Az autóhitel az egyik leggyakrabban igényelt hitel, az autópiacon lévő verseny is azt diktálja, hogy az autószalonok kedvező hiteles visszafizetési konstrukciókat ajánlva szerezzenek maguknak vevőket.

Autóhitel esetén kisebb elvárásokat támaszt a bank, mint az egyéb hitelek többségénél, mivel maga a gépjármű jelent fedezetet az autóhitelre.

Autóhitel felvehető mind új mind használt gépjármű vásárlása esetén valamint mind hazai mind külföldről vásárolt autónál Budapesten, Pest megyében vagy akár egész Magyarország területén.

Legtipikusabban használt hitelforma a gyorshitel autó vásárlása esetén.

Míg szomszéd országainkban már rövidebb futamidejű autóhitelek jellemzőek (3 éves), magyarországon még mindig a 72 hónapos (6 éves) lejárat a leggyakoribb autó vásárláshoz használt hitel, ami a leghátrányosabb számunkra.

Minél hosszabb távú egy autóhitel, annál hátrányosabb számunkra és annál előnyösebb a banknak.

Felmérések alapján a hitelszerződéseknek csupán a harmada tart ki a végéig, a többi hitel vagy futamidő lejárta előtt lezárul vagy fizetési gondok vagy másik autó vásárlása esetén.

Ilyen esetben plusz lezárási díjat fizettet meg a bank velünk.

A hosszú távú autóhitel másik hátránya, hogy nagyon hosszú ideig az ügyfél csak a kamatokat törleszti, az autó árát csak kis mértékben.

Ezért megfontoltan kell gondolkodni a hitelkonstrukció kiválaszásakor, bármennyire is csábító egy alacsony kezdőrészletű és alacsony törlesztőrészletű autóhitel, hosszú távon mindenképp a bank számára lesz előnyösebb a hitelkonstrukció..

Számoljon Lizing kalkulátor programunk segítségével!

Kérjen ajánlatot: Hitel ajánlatkérő programunk segítségével!

Kulcsszófelhő: hitel, hitelfelvétel, autóhitel, autó vásárlás, hitelszerződés, hitelkonstrukció, törlesztőrészlet, futamidő, autóhitel Budapest, autóhitel Pest megye, hitelkártya kiváltás, kiváltás